Menu

In de Praktijk

De reden dat ik door bedrijven word gevraagd om succesfactoren en praktijkvoorbeelden te delen heb ik te danken aan mijn achtergrond en ervaring. Hierbij zijn zowel het zakelijke aspect als de menselijke kant onafscheidelijk van elkaar. Het is de combinatie van ruim 17 jaar ervaring met het helpen en begeleiden van organisaties als de afgeronde studies in Human Resource studies + Organization Studies (Tilburg University).

Als key accountmanager zorg ik ervoor dat er nieuwe connecties worden gelegd. Deze kan ik omtoveren tot klanten of men mag zelf het proces verder overnemen wanneer ik een kennismaking heb geregeld met de juiste persoon. Als communicatieconsultant help en begeleid ik bedrijven om zelf zo goed en zo snel mogelijk nieuwe klanten te krijgen en hier zo optimaal mogelijk mee samen te werken. Dit doe ik door middel van het schrijven van een op maat gemaakt effectief script en / of een korte sales cursus. Dus mensen laten het sales proces aan mij over of ze willen juist dat ik hen uitleg hoe ze het zelf kunnen doen.

Dankzij mijn HR studie heb ik de start gemaakt in de arbeidsbemiddeling en hier heb ik ook de meeste ervaring in. Ik ben bekend met praktisch iedere vorm van bemiddeling in veel verschillende sectoren. Zowel aan de kant van de kandidaat als de werkgever. Detacheren, uitzenden, werving & selectie en payroll. Tevens het recruiten, spreken (intaken), begeleiden en plaatsen van werkzoekenden.

Daarnaast heb ik organisaties geholpen in diverse andere branches: accountants, subsidie bureaus, marketing bureaus, kunstenaars, kwaliteit controleurs, bouwsector, ICT, ambacht, agrarische sector, HR, zorg, juristen, milieu, zonnepanelen, een multinational in de elektrotechniek, de Efteling en nog diverse anderen.

GOED GEREGELD