Menu

In de Praktijk

De reden dat ik door bedrijven word gevraagd om succesfactoren en praktijkvoorbeelden te delen heb ik te danken aan mijn achtergrond en ervaring. Hierbij zijn zowel het zakelijke aspect als de menselijke kant onafscheidelijk van elkaar. Het is de combinatie van ruim 16 jaar ervaring met het helpen en begeleiden van organisaties als de afgeronde studies in Human Resource studies + Organization Studies (Tilburg University).

Om een ingewikkeld thema makkelijk te houden: mijn specialisatie heeft twee fundamenten. Communicatie consultant en key relatiebeheerder. Als communicatieconsultant help en begeleid ik met alle bovengenoemde vragen. Als relatiebeheerder zorg ik ervoor dat er nieuwe connecties worden gelegd en / of zorg ik dat bestaande connecties warm blijven en worden uitgebreid.

Dankzij mijn HR studie heb ik de start gemaakt in de arbeidsbemiddeling en hier heb ik ook de meeste ervaring in. Ik ben bekend met praktisch iedere vorm van bemiddeling in veel verschillende sectoren. Zowel aan de kant van de kandidaat als de werkgever. Detacheren, uitzenden, werving & selectie en payroll. Tevens het recruiten, spreken (intaken), begeleiden en plaatsen van werkzoekenden.

Daarnaast heb ik organisaties geholpen in diverse andere branches: accountants, subsidie bureaus, marketing bureaus, kunstenaars, kwaliteit controleurs, bouwsector, ICT, ambacht, agrarische sector, HR, zorg, juristen, milieu, zonnepanelen, een multinational in de elektrotechniek, de Efteling en nog diverse anderen.

GOED GEREGELD